PRP Tretman intimne regije

Posvećeni Vama i Vašem zdravlju, želimo da Vam predstavimo PRP ,(Platel Rich Plasma), tretman. Potpuno prirodna metoda koja ima snažan efekat u podmlađivanju tkiva, što doprinosi osećaju punoće i jedrine intimne regije.

PRP tretman se primenjuje kod pacijentkinja:

- U menopauzi, koje imaju osećaj suvoće vagine, neugodnost i bol prilikom seksualnih odnosa ili nevoljno oticanje urina.
- Mladih i porođenih sa osećajem "široke" vagine, smanjenog seksualnog zadovoljstva, spuštene bešike i ožiljnih promena nakon epiziotomije.

Postupak se izvodi u lokalnoj anesteziji. Koristimo nekoliko mililitara vaše krvi, koju pripremamo tako da bi smo je obogatili trombocitima, a nakon toga se bezbolno ubrizgava u željenu regiju. Puni efekat tretmana imaćete za 4-6 nedelja. To je vreme za koje ubrizgana plazma obogaćena trombocitima, dovodi do stvaranja kolagena i novih krvnih sudova intimne regije. Rezultat toga je podmlađivanje i sužavanje vagine uz osećaj punoće intimne regije. Efekat se povećava dodavanjem hijaluronske kiseline prema vašim željama i potrebama.

PRP tretman nema neželjenih dejstava, odmah ste spremne za svakodnevne obaveze, sigurne u sebe za novim kvalitetom života.